Rahatllari

ödün vermeden

Modern ısı ısıtıcılar ideal bir iç mekan iklimi ile.
Sağlıklı, verimli ve sürdürülebilir

lezzetli ısı

SUNERY zarif seramik bir yüzey ile bir ısıtma sistemi vardır. Nanocarbon tabanı ile güçlü kızılötesi teknolojisi her bakımdan ikna – Kolay kullanım, tasarım zamansız, sağlığı, verimli ve sürdürülebilir.

sunery-abmasse525-en

Özellikler Paylaş

SUNERY 350 SUNERY 700
Yükseklik: 60 cm 120 cm
Genişlik: 60 cm 60 cm
Derinlik: 1,5 cm 1,5 cm
Ağırlık: 9 kg 18 kg
Performans: 350 Watt 700 Watt
Tüketim: 1,5 A 3,0 A
Koneksiyon: 230 V / 50 Hz 230 V / 50 Hz
Koruma sınıfı: 1 1
Koruma tipi: IP 40 IP 40
Maksimum sıcaklık: 90 °C 90 °C

Iyi bir duygu ile.

gesund

shëndetshëm

Klima e shëndetshëm stepiake me ajër të freskët, pa pluhur ose myk

oekologisch

qëndrueshëm

operojnë me energjinë e gjelbër dhe e përbërë nga 100% materiale të riciklueshme

effizient

efikas

ngrohje të shpejtë brenda 20 minutash, dhe me një mundësi të madhë kursim deri në 70% kjo mundësohet dhe falënderuet teknologjisë inovativ

design

elegant

Sipërfaqja përjetshëm Qeramikë në optik drur dhe guri si element ultra-holle ngrohje

SUNERY është zhvilluar dhe prodhuar në Gjermani. Sistemi i ngrohjes i plotëson standardet e cilësisë më të lartë – testuar dhe vërtetuar me metoda të ndryshme të testimit

0