Akomodim

Pa Medyshje

Ngroheje moderne me vale ngrohese dhe klime ideale ambientale-shtepiake.
E shendetshme, efikase, dhe e qendrueshme

Ngrohje e pershtatshme…

SUNERY eshte nje ngrohje valore ngrohese, me siperfaqe te perkryer elegante prej qeramike. Ngrohje me vale infra te kuqe me baze Nano Carbon,premton dhe bind ne shume drejtime dhe menyra – lehte per t’u perdorur, dizajn te perkryer, e shendetshme, efikase, ekonomike dhe shume e qendrueshme.

sunery-abmasse525-en

Parametrat teknike

SUNERY 350 SUNERY 700
Larte: 60 cm 120 cm
Gjere: 60 cm 60 cm
Trashe: 1,5 cm 1,5 cm
Pesha: 9 kg 18 kg
Performanca: 350 Watt 700 Watt
Konsumi: 1,5 A 3,0 A
Kyqja: 230 V / 50 Hz 230 V / 50 Hz
Prodhim i mbrojtur: 1 1
Menyra mbrojtese: IP 40 IP 40
Temperatura maximale: 90 °C 90 °C

Me nje ndjenje te mire

gesund

e shendetshme

Klime e shendetshme ambientale shtepiake, me air te fresket, pa thareje te ajrit,pa pluhur dhe pa myk

oekologisch

e qendrueshme

operuese me energjine e gjelbert dhe e perbere nga 100% material te riciklueshem

effizient

efikase

ngrohje te shpejte brenda 20 min., dhe mundesi kursimi energjie deri ne 70%, duke ju falenderuar teknologjise inovative

design

elegant

Siperfaqe e perkryer prej Qeramike, vie ne verzionin imitim optike druri, guri natyror,si element ngrohes ultra-i holle

SUNERY zhvillohet dhe prodhuar ne Gjermani. Ky sistem i ngrohes i ploteson standardet e cilesise me te larte bashkohore – testuar dhe vertetuar me metoda te ndryshme te testimit

0